Nyheder

  • Brandmodstandsevne frontpage image

  Læs om brandmodstandsevner

  Krav til byggematerialers brandsikkerhed stilles for at øge sikkerheden i tilfælde af brand. Skulle uheldet være ude, er det altafgørende for beboere samt evt. redningspersonel at man kan stole på at byggematerialerne ikke kollapser hurtigere end forventet. Disse sikkerhedsforanstaltninger kan i sidste ende redde menneskeliv. Læs mere om brandmodstandevner i denne tekniske brochure!

  Read more

  • Quik Drive Beslagskrueforsats

  Fastgør dine beslag med Quik Drive®

  Fastgørelse af beslag med Quik Drive® beslagskrueforsatsen er ligeså hurtigt som med skudmontage. Quik Drive® er nem at håndtere og nem at transportere uden kabler og kompressorer og så larmer den ikke nær så meget. Montagen er mere ergonomisk da man udsættes få mindre støj og færre vibrationer. Se vores demo her!

  Read more

  • ABAI image

  Lydabsorberende CLT elementsamlinger

  Når man bygger med store træelementer såsom CLT (Cross Laminated Timber) er det vigtigt at tage hensyn til træets naturlige resonans. Simpson Strong-Tie® tilbyder en række produkter samt teknisk viden som kan hjælpe dig på vej til at projektere CLT konstruktioner. Bygningsreglementet specificerer at alle byggerier skal sikre tilfredsstillende lydforhold til deres brugere. Det henviser endvidere til lydklassifikation af boliger, hvor vi finder de…

  Read more

  • keychain white

  Simpson Strong-Tie opkøber Gbo Fastening Systems AB

  Simpson Strong-Tie opkøber svenske Gunnebo Fastening Systems AB, en af Europas førende producenter af befæstigelsesløsninger. Gbo Fastening Systems AB har hovedkvarter i Gunnebo i Sverige og produktion i Sverige og Polen. Virksomheden, som har 222 medarbejdere i Sverige, Polen, Norge og Rumænien, blev grundlagt i 1764 som en sømproducent og har siden specialiseret sig i udvikling og fremstilling af unikke og innovative befæstigelsesløsninger til…

  Read more

  • VIMK

  Vinduesmontage

  Vores vinduesmontagesystemer anvendes til: - et-fags vinduer - to-fags vinduer - mindre vinduer - ydredøre Systemerne består af konsolbeslag, trykbeslag og skråbeslag: - konsolbeslaget anvendes til understøtning af vinduer og dører for lodret last - trykbeslaget optager vindlast - skråbeslaget fastholder vinduet sideværts Beslagene anvendes ved byggeriet, hvor der ønskes ubrudt isolering rundt i vindueshullet og hvor der efterfølgende monteres vinduestilsætninger. Læs mere om…

  Read more

  • PPB75KIT

  PPB75KIT

  Som noget nyt tilbyder vi nu vores populære PPB75 stolpesko i en enkel forpakning som udover 1 stk. PPB75 stolpesko indeholder 4 stk. LAG08050 skruer og 4 stk. LMAS1012090025F gevindstænger. Ved at købe et samlet kit har du sikkerhed for at produkterne passer sammen samt at du kan opnå en CE-mærket samling.

  Read more

  • AG922

  AG922

  AG922 er et nyt massivt vinkelbeslag fremstillet af 2,5 mm galvaniseret stål. De to ribber forøger beslagets bæreevne. Bæreevneværdier og dokumentation kan findes i vores produktkatalog.

  Read more

  • MT-CM

  MT-CM klæbemørtel

  MT-CM er en revolutionerende high-performance klæbemørtel fra Simpson Strong-Tie® som skifter farve fra blå til grå, når hærdningsprocessen går i gang. Farveskiftet indikerer dermed at mørtelen er blandet korrekt, hvilket er altafgørende for en optimal hærdning. Dette effektiviserer byggearbejdet, da man aldrig er i tvivl om hvorvidt hærdningsprocessen er gået i gang eller ej. De fleste kender til den usikkerhed der kan forekomme, når…

  Read more

  • SDW

  SDW konstruktionsskrue

  SDW træskruer installeres uden forboring og er dermed velegnede til hurtig fastgørelse af dobbeltspær, da der kun skal skrues fra den ene side. Skruernes høje forskydningsstyrke tillader større afstand imellem skruerne, og det flade lav-profil hoved gør skruen nem at håndtere og installere.

  Read more

  • WTS

  WTS - murbindere

  CE-mærkedede murbindere produceret af austenistisk stål (længere levetid). The nye program indeholder kraftige type 2 and type 4 murbindere (WTS).

  Read more

  • WSB

  Nyt vindafstivningssystem

  WSB, WSD, WSP er en ny serie vindafstivningsbeslag, der kan monteres på over- og underside af spærene. Den store fordel er, at et eller to BAN vindtrækbånd kan monteres direkte på beslaget, uden brug af koblingsbeslag. Båndspænder kan selvfølgelig også monteres direkte på beslaget. Der skal kun bruges 3 stk. M5 bolte+møtrikker til 25 mm BAN vindtrækbånd og 5 stk. M5 bolte+møtrikker til 40…

  Read more

  • ACW

  ACW konsolbeslag

  Konsolbeslag som er udviklet til at montere træ-elementer på betonvægge og sokler. Beslagets udformning betyder, at det kan optage store kræfter på meget lidt plads. Desuden kan beslaget med fordel gemmes væk bag træ-elementerne. Til fastgørelse i beton anbefaler vi Simpson Strong-Tie’s MT-CM klæbemørtel samt 2 stk. M12 bolte. Fastgørelse i træ foretages med CNA kamsøm eller CSA beslagskruer.

  Read more

  • spr situation 2 jpg

  SPR - Justerbar bjælkesko

  SPR bjælkeskoen er en banebrydende nyhed fra Simpson Strong-Tie®, der gør det muligt at installere plankespær med hældninger på 0-45° uden at skulle skære en slids i spærene, enten til en traditionel vandret bjælkesko eller til en skjult bjælkebærer. SPR bjælkeskoen kan altså spare dig betydelig tid i dit daglige arbejde.

  Read more

  • gar rouleau 2 jpg

  Skadedyrsstop

  Simpson Strong-Tie introducerer et nyudviklet skadedyrsværn til montage på ventilerede facader med let facadebeklædning. Udluftningshullerne på dia. 3 mm forhindrer passage af mange skadedyr. Gitteret leveres i ruller af 25 m, hvilket forenkler opbevaring og transport. Materialet har fået en ZM310 MBC efterbehandling, hvilket svarer til rustfri A2, hvilket gør GAR meget modstandsdygtig overfor korrosion. Simpson Strong-Tie® er verdens førende producent af bygningsbeslag og…

  Read more

 • PU100

  PU stolpeskoen anvendes f.eks. som samlingsmiddel for stolper og søjler eller til fastgørelse af træskeletkonstruktioner på facader, f.eks. i forbindelse med efterisolering. PU stolpesko stilles direkte på undergrunden og fastgøres med ankerbolte. Stolpeskoen har integreret afstandsholder til stolpens endetræ. Til ikke-bærende konstruktioner.

  Read more