Ankre og skudmontage

Ankre

  • topbjaelke billede af ankre 700x252

Ankrene anvendes til fastgørelser i beton og murværk. Simpson Strong-Tie fører to slags ankre - ekspansionsankre og klæbeankre.

Ekspansionsankre: Denne type anker overfører belastningen til grundmaterialet ved friktion, der er etableret mellem ankrets ekspansionssegmenter og væggen af det borede hul. Dette sker, når ankeret er sat, og keglen er trukket ind i ekspansionssegmenterne. Ekspansionsankre giver en pålidelig og økonomisk fastgørelse.

Klæbeankre: Denne type anker består af en kemisk mørtel og en gevindstang. Efter installationen sker der en kemisk reaktion, der holder gevindstangen på plads mod sidevæggen i det borede hul. Dette system laver ikke spændinger i betonen, og gør det derfor muligt at anvende mindre kant og indbyrdes afstande mellem ankrene.

For yderligere information om ankre, download kataloget i højre kolonne eller kontakt os på tlf +45 8781 7400.

Skudmontage

  • topbjaelke billede af skud 700x252

Skudmontage er en uhyre hurtig og effektiv metode til befæstigelse på både stål og beton. Det er et alternativ til svejsning, bolte, nitter, skruer og ankre.

Fordelen ved skudmontage er, at man kan fastgøre emner til både stål og beton med stor pålidelighed, fleksibilitet og hurtighed. Man kan derved oftest undgå forboring og skal ikke bruge tid på at rigge større værktøjer til. Montagen udføres uden elværktøj, hvilket betyder, at den ikke er afhængig af vejret og kan fortsætte selvom det regner.

Skudmontage er op til 5-10 gange hurtigere end traditionel montage og bidrager dermed til store omkostningsbesparelser i byggeriet.
 
Garanti på værktøjer
For at garantien dækker, og for at vi kan indkalde dit værktøj til et et-års eftersyn, er det nødvendigt, at du registrerer dit værktøj hos os. Dette gør du ved at udfylde formularen i linkfeltet til højre.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende skudmontage, er du velkommen til at kontakte os på tlf +45 8781 7400.