Teknisk support

  Teknisk Support - når du har brug for råd


Et team af ingeniører og konstruktører er til din rådighed for at hjælpe dig med byggetekniske løsninger og råd. Vi hjælper dig med at finde de rigtige beslag til dit byggeri. Du kan skrive direkte til vores tekniske afdeling på technic-nordic@strongtie.eu eller ringe til os på tlf: +45 8781 7400, så hjælper vi dig gerne videre.

Teknisk afdeling er bemandet mandag til torsdag fra klokken 7.00 til 16.00 og fredag fra 7.00 til 13.00.

  • henrik frederiksen

Henrik Frederiksen

Udviklingsingeniør

hfrederiksen@strongtie.com

  • esben holmEsben Holm

Teknisk chef

eholm@strongtie.com

Hvis du har brug for et special produkt, så tøv ikke med at kontakte Simpson Strong-Tie - på dette område er vi også stærke!

Med udgangspunkt i dine tegninger og beregninger, kan vi producere alle ikke-standard metalkonstruktioner indenfor 5-12 arbejdsdage. Kontakt os og hør nærmere.

Dine fordele:

  • oversigt over omkostningerne
  • laserskæring, stansning og bukning
  • kontinuerligt eller specialfremstillet stål: tykkelse på op til 20 mm
  • håndsvejsning TIG / MIG-svejsning robot eller til masseproduktion
  • certificering og kvalificering af svejsere
  • overfladebehandling til rådighed: forzinkning, galvanisering, kromatering, epoxy anti-rust ...

Entreprenører, arkitekter og håndværkere har allerede brugt vores tjenester for realisering af byggeprojekter i skoler, sportshaller, stadions og offentlige og private bygninger. Så hvorfor ikke også dig?

 

Juridisk information relateret til specialfremstillede produkter

Specialfremstillede produkter er designet af kunden og er fremstillet af Simpson Strong-Tie® i overensstemmelse med kundens specifikationer. Simpson Strong-Tie® kan og vil ikke give nogen anbefaling med hensyn til egnetheden af særlige produkters anvendelse - Simpson Strong-Tie® rådgiver kun.

Specialfremstillede produkter er resultatet af et specifikt design. De er beregnet til et specifikt projekt, et ikke-standard behov, og bliver oprettet som en særlig produktion i vores produktionsenheder. Derfor kan specialfremstillede produkter ikke være mærket i overensstemmelse med kravene i Europa-Kommissionen med CE-mærket.

Den person, der har anbefalet eller udført ændriger, der afviger fra et standardprodukt, er alene ansvarlig for disse. Denne person skal også give de nødvendige instrukser for gennemførelsen. Simpson Strong-Tie® kan ikke holdes ansvarlig for disse ændringer, eller konsekvenserne af gennemførelsen heraf.