Specialfremstillinger

Hvis du har brug for et special produkt, så tøv ikke med at kontakte Simpson Strong-Tie - på dette område er vi også stærke!

Med udgangspunkt i dine tegninger og beregninger, kan vi producere alle ikke-standard metalkonstruktioner indenfor 5-12 arbejdsdage. Kontakt os og hør nærmere.

Dine fordele:

  • oversigt over omkostningerne
  • laserskæring, stansning og bukning
  • kontinuerligt eller specialfremstillet stål: tykkelse på op til 20 mm
  • håndsvejsning TIG / MIG-svejsning robot eller til masseproduktion
  • certificering og kvalificering af svejsere
  • overfladebehandling til rådighed: forzinkning, galvanisering, kromatering, epoxy anti-rust ...

Entreprenører, arkitekter og håndværkere har allerede brugt vores tjenester for realisering af byggeprojekter i skoler, sportshaller, stadions og offentlige og private bygninger. Så hvorfor ikke også dig?

 

Juridisk information relateret til specialfremstillede produkter

Specialfremstillede produkter er designet af kunden og er fremstillet af Simpson Strong-Tie® i overensstemmelse med kundens specifikationer. Simpson Strong-Tie® kan og vil ikke give nogen anbefaling med hensyn til egnetheden af særlige produkters anvendelse - Simpson Strong-Tie® rådgiver kun.

Specialfremstillede produkter er resultatet af et specifikt design. De er beregnet til et specifikt projekt, et ikke-standard behov, og bliver oprettet som en særlig produktion i vores produktionsenheder. Derfor kan specialfremstillede produkter ikke være mærket i overensstemmelse med kravene i Europa-Kommissionen med CE-mærket.

Den person, der har anbefalet eller udført ændriger, der afviger fra et standardprodukt, er alene ansvarlig for disse. Denne person skal også give de nødvendige instrukser for gennemførelsen. Simpson Strong-Tie® kan ikke holdes ansvarlig for disse ændringer, eller konsekvenserne af gennemførelsen heraf.