Vores service

Hos Simpson Strong-Tie sætter vi en ære i at tilbyde en god service til alle vores samarbejdspartnere. Vi tilbyder teknisk support til ingeniører, byggeteknikere og håndværkere, både over telefonen eller ved at være til stede på byggepladsen. Vores Sales Support afdeling sørger for hurtig betjening og levering af de bestilte varer og vores merchandising-team hjælper med at butikkerne får den assistance de har behov for. 

Teknisk Support - når du har brug for råd

  • glasses 052final

Et team af ingeniører og konstruktører er til din rådighed for at hjælpe dig med byggetekniske løsninger og råd. Vi hjælper dig med at finde de rigtige beslag til dit byggeri. Du kan skrive direkte til vores tekniske afdeling på technic-nordic@strongtie.eu eller ringe til os på tlf: +45 8781 7400, så hjælper vi dig gerne videre.

Leveringstid, som passer til dine behov

  • services livraison

Simpson Strong-Tie® designer, producerer og distribuerer sine produkter i Europa. Langt de fleste produkter på vores hjemmeside er på lager, klar til afsendelse til dig. En unik fordel, som længe har været forskellen ved at investere mod strømmen i høj lagerkapacitet. Derfor kan du altid få leveret dine produkter til tiden og slippe for store lagre.

Tilgængelig kundeservice

  • services sav

Vores Sales Support afdeling kan bl.a. hjælpe dig med

  • bestillinger
  • information om levering
  • finde den nærmeste forhandler
  • give dig råd og vejledning om vores produkter

Mandag til torsdag kan du ringe til Sales Support fra 7.30 og helt til kl 16 - og få leveret dine varer næste dag.
Fredag kan vi kontaktes mellem 7.30 og 14.
Ring til os på +45 8781 7400.

Point-of-sales butiksmaterialer

  • simpson aars 13728

Trænger varespejlet til en opdatering eller skal der blot ryddes op i det eksisterende? Vores merchandising-team kigger gerne forbi, så vi i fælleskab kan sørge for, at kunderne nemt og hurtigt kan finde hvad de søger i butikken. Vi tilbyder ligeledes en lang række point-of-sales materialer (skilte, brochurer, flyers osv.) som kan assistere butikspersonalet i salgssituationen for i sidste ende at give kunderne den bedste oplevelse.