Kvalitets- og miljøpolitik

  • Measure

Ansvarlighed, gennemsigtighed, respekt for miljøet - vi ønsker virkelig at være eksemplarisk på alle disse områder.  Derfor lever alle vores strukturelle komponenter op til myndighedernes krav (CE-mærkning). Det er også derfor, vi er certificeret efter systemerne for styring af kvalitet og miljø i henhold til ISO 9001 og 14001 normerne.

Vores kvalitetspolitik

Vi hjælper mennesker med at bygge mere sikre konstruktioner på en økonomisk måde.

Vi gør dette ved at designe, konstruere og producere unikke beslag og andre tilhørende produkter, som lever op til eller overgår kundernes behov og forventninger. Enhver er ansvarlig for produktkvaliteten og er engageret i at sikre kvalitetssystemets effektivitet.  

Vores miljøpolitik

Siden april 2007 har Simpson Strong-Tie været certificeret efter et miljøledelsessystem, opfylder kravene i ISO 14001: 2008. Alle medarbejder hos Simpson Strong-Tie skal bestræbe sig på at reducere virkningerne af virksomhedens aktiviteter på miljøet og efter at bekæmpe forurening. Vi overholder miljølove og stræber konstant efter at forbedre den måde, vi arbejder på, med det formål at reducere de negative virkninger, vores produktion kan have på miljøet. 

Simpson Strong-Tie investerer årligt i at forbedre produktionsprocessen, lydisolering ved støjende maskiner og forbedre arbejdsmiljøet for sine medarbejdere. Udledninger til luften, som er forårsaget af produktionsprocessen, bliver filtreret inden udledning til miljøet. Vores R&D afdeling arbejder løbende på at udvikle produkter, der anvender færre materialer, men har tilsvarende teknisk ydeevne. Værkøjsafdelingen udvikler værktøjer til brug i vore maskiner, som producerer produkter ved hjælp af så få anslag som muligt, for derved at begrænse energiforbruget i produktionen. 

Safe harbor

Du kan læse om vores EU Data Privacy Policy, Safe Harbor her.