Vi er No Equal

Oplev forskellen!

Vi hjælper mennesker med at bygge mere sikre konstruktioner på en økonomisk måde.

Vi gør dette ved at designe, konstruere og producere unikke beslag og tilhørende produkter, som lever op til eller overgår kundernes behov og forventninger.

Hvem er Simpson Strong-Tie®?

Simpson Strong-Tie® er verdens førende producent af bygningsbeslag.

Vi står for sikrere bygninger. Stærkere og mere rationelle konstruktioner. Bedre service og rådgivning. Vi udvikler, tester og fremstiller flere beslag end nogen anden virksomhed inden for branchen. Vort kendetegn er udvikling af innovative kvalitetsprodukter.

Levering
Med vores omfattende lager kan du regne med, at vi leverer dine produkter det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Omgående levering fra lager er en vigtig fordel for vores kunder. Ingen anden producent af bygningsbeslag kan tilbyde samme leveringsevne. Og som noget helt nyt kan man nu bestille varer helt til klokken 16 mandag-torsdag og få leveret næste dag. Det giver mindre lagerbinding for vores kunder og større fleksibilitet.

Produktnyheder
Simpson Strong-Tie® kan meget mere end at producere beslag. Vi har flere nye og spændende produktlinjer og vi udvider hele tiden ”familien”. Eksempler på nyere Simpson Strong-Tie® produktlinjer er:

  • Stort rustfrit program af søm og skruer
  • Quik Drive®, automatisk skruesystem
  • Skudmontage med både krudt og gas
  • Mekaniske og kemiske ankre samt betonskruer


Sådan får du hjælp
Hos Simpson Strong-Tie® er den gode kundeservice en selvfølge i alle situationer. Derfor kan vi tilbyde kvalitetsservice både fra vores interne afdelinger og ude, hvor byggeriet foregår. Vi kan hjælpe på flere måder.

Customer Care: Kan kontaktes direkte og svarer på spørgsmål fra kunder og forhandlere.

Teknisk Support: Træder til, når mere komplicerede eller tekniske spørgsmål skal besvares.
Vores sælgere stiller gerne op på byggepladser og tekniske skoler, når der er behov for rådgivning.

For yderligere information kan vi kontaktes på tlf: +45 8781 7400 eller info@strongtie.dk.

CE-mærkning
CE-mærkning af et beslag betyder, at beslaget er fremstillet og kon­trolleret i overensstemmelse med en harmoniseret europæisk standard eller en Europæisk Teknisk Vurdering. Dette betyder, at beslagene lever op til kravene til bl.a. sikkerhed, der stilles i Bygge­vareforordningen. Ydeevnedeklarationer (DoP) er fabrikantens dokumentation for produktets CE-mærkning. Simpson Strong-Ties DoP'er kan downloades fra vores hjemmeside, www.strongtie.dk, eller fremsendes efter henvendelse på tlf. +45 8781 7400.
CE-mærket er desuden en slags rejsepas, idet beslag, der er CE-mærkede, frit kan omsættes på det europæiske marked uden nye krav om national prøvning og godkendelse. Hos Simpson Strong-Tie® tager vi CE-mærkningen meget seriøst og er derfor i dag den førende producent af ETA-godkendte og CE-mærkede bygningsbeslag. Vi har desuden valgt at etablere vort eget testlaboratorium akkrediteret til at lave test iht. ETAG bestemmelserne.

ISO Certificering
Vi har topmoderne produktionsfaciliteter i Frankrig, England og Danmark, der er certificeret iht. ISO 9001:2008. Desuden investerer vi mere i testfaciliteter end nogen anden specialist på bygningsbeslag. Vort europæiske testlaboratorium var det første producentejede, der blev akkrediteret i henhold til den internationale standard EN ISO/IEC 17025:2005. Dette betyder, at vi er autoriseret til at udføre test, som ligger til grund for CE mærkning af vores produkter.