Produktudvikling og innovation

Med mere end 1000 produktløsninger har vi markedets bredeste udvalg af bygningsbeslag. Og vi holder aldrig op med at videreudvikle vores produkter og finde på nye løsninger til byggeriet. I takt med at forskrifter og procedurer ændrer sig, kan du være sikker på, at vi er blandt de første til at udvikle nye produkter til hurtigere og mere sikkert byggeri. 

Innovation er i vores DNA

Innovation har altid været hjørnestenen i vores succes. For altid at kunne følge med den teknologiske udvikling investerer Simpson Strong-Tie hvert år i forskning og udvikling. Derigennem kan vi kontinuerligt tilbyde nye løsninger, som imødekommer nye markedsbehov, forbedrer arbejdsprocesser og sikrer mere holdbart byggeri. Gennem produktudvikling og stringens i vores produkttests, kæmper vi for at forbedre sikkerheden i byggeriet.


SImpson Strong-Tie har to certificerede testlaboratorier i Europa - et i England og et i Tyskland. Her udføres konstant tests på vores produkter for at kontrollere deres styrke og korrekt funktion samt at de lever op til de europæiske krav.

Ingeniører og konstruktører på din side

Et team af ingeniører og konstruktører er til din rådighed, for at hjælpe dig med byggetekniske løsninger og råd. Vi hjælper dig med at finde de rigtige beslag til dit byggeri. Hvis du har et specielt konstruktionsproblem, kan vi være behjælpelige med fremstilling af specialbeslag, som passer til netop dit projekt. Du er velkommen til at sende os oplysninger om dit projekt eller til at ringe på tlf: +45 8781 7400, så hjælper vi dig gerne videre.