Brochurer

Brochurer

I vores brochurer finder du altid den nyeste viden om vores produktnyheder, nye applikationsløsninger og meget andet.

Brochurer

 • Bandlock Pro

  Bandlock® Pro

  Bandlock® Pro systemet udmærker sig ved at vindtrækbånd sikkert samles og strammes med et simpelt patenteret kliksystem i stedet for med små møtrikker, bolte eller splitter som det er normen med de eksisterende båndstrammersystemer på markedet.

 • Brandmodstandsevner

  Brandmodstandsevne bygningsbeslag

  Der stilles i byggeriet en række specifikke brandkrav til de forskellige bygningsmaterialer der måtte anvendes. Det kan være krav til væggene, loftet, gulvet, taget samt vinduer og døre.

 • Design Series sortlakerede beslag

  Design Series sortlakerede beslag

  Simpson Strong-Tie® sørger for en elegant og holdbar samling af dine konstruktioner i haven eller indendørs, ved nu at tilbyde sortlakerede beslag og skruer der indgår diskret og fremhæver konstruktionen.

   

 • EB-TY® Premium

  EB-TY® Premium System til skjult terrassemontage

  EB-TY® Premium systemet udmærker sig ved at der kun er ét fix-punkt per skjult skruesamling. Ved at undgå to fix-punkter pr. samling mindskes risikoen for at brædderne flækker når de påvirkes af fugt og varme.

 • Lydabsorberende elementsamlinger

  Lydabsorberende elementsamlinger

  Når man bygger med store træelementer såsom CLT (Cross Laminated Timber) er det vigtigt at tage hensyn til træets naturlige resonans

 • SDWS Konstruktionsskruer til udendørs brug

  SDWS Konstruktionsskruer til udendørs brug

  Simpson Strong-Tie® tilbyder en lang række konstruktionsskruer som giver mange installationsmuligheder. Strong-Drive® serien er vores mest alsidige konstruktionsskruer.

 • SSH hex-hoved konstruktionsskrue

  SSH Hex-hoved konstruktionsskrue

  SSH skruen er velegnet til montage af beslag på træelementer og i bærende samlinger. Hovedgeometrien er optimeret til beslag hvilket øger overførslen af kræfter

 • Solid-Drive™ SWD konstruktionsskrue

  SWD Dobbeltgevind konstruktionsskrue

  Solid-Drive™ SWD er en konstruktionsskrue med dobbeltgevind som er designet til at forbinde og trække to trædele sammen. Det lille cylinderhoved skaber en skjult samling med høj styrke.

 • Terrasseguide

  Terrasseguide

  Denne guide hjælper dig med at bygge din helt egen træterrasse og hjælper dig samtidigt med at vælge de helt rigtige beslag og skruer til opgaven.

 • Vinkelbeslag med ZPRO coating

  Vinkelbeslag med ZPRO coating

  Med ZPRO beslag monteret med de coatede CSA-Z beslagskruer tilbyder Simpson Strong-Tie® en god løsning til udendørs konstruktioner. 

 • Wind Secure vindafstivning

  Wind Secure™ vindafstivning

  Wind Secure™ er Simpson Strong-Tie's vindafstivningssystem som er udviklet med henblik på at effektivisere installationen.