Wind Secure™ vindafstivning

Wind Secure ™ wind bracing

Wind Secure er Simpson Strong-Tie's vindafstivningssystem som er udviklet med henblik på at effektivisere installationen. Beslagene er udviklet så vindtrækbånd eller båndspændere kan monteres direkte på beslaget, hvorved man kan udelade koblingsbeslaget. Beslagene er ligeledes udformet således at vinklen mellem vindtrækbåndet og spær/lægter er variabel, men inden for den optimale hældning på 30° og 60°. Dermed kan det ikke lade sig gøre at montere båndet i en forkert vinkel. Desuden betyder montagen hvor fastgørelsen suppleres med træskruer, at der skal monteres betydeligt færre beslagskruer end med sammenlignelige vindafstivningssystemer.

Related Content

 1. Bandlock® Pro

  Bandlock Pro BPST båndstrammer

  Bandlock® Pro BPST båndstrammer anvendes til at opstramme vindtrækbånd og fungerer samtidigt som koblingsbeslag mellem vindtrækbånd og Simpson Strong-Tie´s Wind Secure® beslag. Med det nye innovative kliksystem spares nemt meget montagetid sammenlignet med traditionelle båndstrammere. 

  BPST kan anvendes med 25 og 40 mm vindtrækbånd.

  Bandlock Pro BPTD sokkelanker

  Bandlock® Pro BPTD sokkelanker anvendes til at forankre tagkonstruktionen til en M12 gevindstang nedstøbt i soklen. Med det nye innovative kliksystem spares nemt meget montagetid sammenlignet med traditionelle sokkelankre.

  Relateret materiale

  • Bandlock Pro

   Bandlock® Pro

   Bandlock® Pro systemet udmærker sig ved at vindtrækbånd sikkert samles og strammes med et simpelt patenteret kliksystem i stedet for med små møtrikker, bolte eller splitter som det er normen med de eksisterende båndstrammersystemer på markedet.

 2. Kontakt vores specialister på området

  For information vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vores Teknisk Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informationer bestilling af produkter,
  kontakt vores Sales Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: info@strongtie.dk

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark