Dimensioneringssoftware

Specifikationsværktøjer

Her finder du vores specifikationsværktøjer som kan hjælpe dig med at udvælge og specificere de rigtige produkter til projektet.

Related Content

 1. Solid Wood

  Solid Wood er vores seneste web-baserede beregningsværktøj som hjælper rådgivende ingeniører, bygningskonstruktører mm. med at finde og dokumentere den rette befæstigelsesløsning.

  Programmet er nemt at bruge, og gør det lettere at forstå og specificere de rette løsninger, ud fra f.eks. underlagets densitet, materialets karakteristika, korrosionskategori og belastning.

  I 4 simple steps, finder Solid Wood frem til en konkret befæstigelsesløsning som er velegnet til det specifikke projekt. Specifikationerne kan printes ud og bruges som dokumentation.

  • Dokumentation iht. Eurocode 5 (EN 1995-1-1)
  • Hurtigere og nemmere end at håndregne
  • Træ-træ / stål-træ / plade-træ samlinger
  • Programmet danner en PDF-rapport som kan anvendes til dokumentation af projektet.

  Anchor Designer

  Anchor Designer™ er et innovativt beregningsprogram, som du kan bruge ganske gratis. Programmet bruges til at beregne dimensioneringen af ​​ankre og finde det produkt, der opfylder dine specifikke behov. Det giver mulighed for kontrol af ankre i henhold til ETAG 001 Annex C og EOTA TR029 (Europæiske Normer), men også i henhold til ACI 318 Appendix D, CAN/ CSA A23.3 Annex D (Amerikanske Normer).

  Anchor Designer™ beregningsprogrammet har en intuitiv og interaktiv grafisk brugerflade i 3D. Det giver dig mulighed for at lave beregninger i metriske eller britiske enheder for mekaniske og kemiske ankre. Anchor Designer™ kan lave beregninger for ét anker, men giver dig også mulighed for at beregne op til 16 ankre.

 2. Kontakt vores specialister på området

  For information vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vores Teknisk Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informationer bestilling af produkter,
  kontakt vores Sales Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: info@strongtie.dk

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark