S&P Reinforcement Nordic

S&P Reinforcement Nordic ApS

Førende inden for strukturelle forstærkningssystemer

S&P fokuserer på forstærkning af bygnings- bro og anlægskonstruktioner, samt udvikling af forstærkningsløsninger til asfaltbelægninger. Vores produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og solgt direkte til slutkunden. Firmaets kernekompetence er rådgivning til alle vores distribuerede systemer. Derudover tilbyder S&P softwareløsninger til dimensionering af forstærkningssystemer.

S&P Reinforcement Company AG opstod ud af Scherer & Partner Bausysteme i Brunnen, Schweiz i 1995. Siden har firmaet udviklet, produceret og solgt forstærkningsprodukter. S&P flyttede til en ny administrationsbygning med en stor lager- og produktionsbygning i Seewen, Schweiz i 2010. S&P har også en afdeling i den Vestschweiz såvel som firmaer i Østrig, Holland, Frankrig, Tyskland, Polen, Portugal, Danmark og Sverige. I Danmark ligger S&P Reinforcements hovedkontor i Boulstrup ved Odder.

Related Content

 1. S&P FRP fiberforstærkning

  Fiberforstærkning giver mulighed for konstruktionsændringer af eksisterende bygninger, således at en bygherres anvendelsesmuligheder kan realiseres og behov opfyldes. I mere end 20 år har S&P rådgivet og leveret produktløsninger verden over.

  Her er et par af fordelene ved FRP forstærkning:

  • Driftsstop af bygværket under installation ikke nødvendig eller minimalt
  • Patenteret forspændingssystemer til forstærkning af konstruktioner
  • Lav egenvægt og lille indbygningstykkelse
  • Korrosionsfri og modstandsdygtig over for aggressive miljøer

  S&P Asfaltarmering

  S&Ps bitumenimprægnerede asfaltforstærkning Carbonphalt® G og Glasphalt® G er fremstillet af kulfiber og glasfiber og anvendes til bæreevneforstærkning, forebyggelse af revner og sporkøring. Produkterne øger levetiden på konstruktionen. Dermed reduceres livscyklusomkostninger og CO2 belastning.

  Teknologien bag produkterne har dokumenteret effekt, demonstreret igennem flere årtier, i mange lande.

  Carbonphalt® G og Glasphalt® G kan problemfrit fræses så fiber og asfalt kan anvendes som genbrugsasfalt (recycling), og dermed sikres bæredygtighed og cirkulær økonomi.

  Her er et par af fordelene ved asfaltforstærkning:

  • En både en bæredygtig og økonomisk fordelagtig løsning
  • Forlænger asfaltens levetid
  • Øger bæreevnen
  • Kan fræses og genbruges
  • Minimerer revnedannelse og forhindrer refleksionsrevner

  S&P ARMO kulfiberforstærkningsnet

  S&Ps ARMO-System består af S&P ARMO-crete® (specialbeton) og S&P ARMO-mesh® (kulfiberfiberforstærkningsnet).

  Systemet anvendes til forstærkning af bygninger, broer og tunneller mm. Systemet kan installeres enten via våd eller tør sprøjtebetonmetode, på både murværk og betonbaggrund. På grund af de korrosions-modstandsdygtige egenskaber ved kulfibernettet, er det muligt at installere betonen med en markant lavere tykkelse end med traditionelle metoder. Den amorfe silica-belægning på S&P ARMO-mesh® (kulfiberfiberforstærkningsnet) vil sammen med de reaktive komponenter i S&P ARMO-crete® (specialbeton) resulterer i en befæstende og stærk binding mellem kulfibernet og beton. Desuden skaber det en forøgelse af forankringen.

  Her er et par af fordelene ved ARMO-systemet:

  • Statisk forstærkning med minimal lagtykkelse
  • Universelle anvendelsesmuligheder
  • Ingen korrosion og meget høj slidstyrke
  • Høj modstandsdygtighed over for brand
  • Overholder kravene i EN 1504-3

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark