Kvalitet & sikkerhed

Quality and Safety

Kvalitetspolitik

Vi hjælper mennesker med at bygge mere sikre konstruktioner på en økonomisk måde. Vi gør dette ved at designe, konstruere og producere “No Equal” befæstigelsesprodukter som lever op til eller overgår kundernes behov og forventninger. 

Alle medarbejdere hos Simpson Strong-Tie® er ansvarlige for produktkvaliteten og er forpligtede til at sikre effektiviteten af kvalitetsstyringssystemet.

Vi er ISO 9001-2015 certificerede

Vores produktionsfaciliteter i Danmark, Frankrig, England og Sverige er certificerede iht. ISO 9001:2015. Desuden investerer vi mere i testfaciliteter end nogen anden specialist på bygningsbeslag. Vort europæiske testlaboratorium var det første producentejede, der blev akkrediteret i henhold til den internationale standard EN ISO/IEC 17025. Dette betyder, at vi er autoriseret til at udføre test, som ligger til grund for CE-mærkning af bygningsbeslag.

FPC certifikat - overensstemmelsesattest for fabrikkens egen produktionskontrol

'Sikkerhed' er en af gundpillerne i Simpson Strong-Tie's værdigrundlag:

"Vi hjælper mennesker med at bygge mere sikre konstruktioner på en økonomisk måde".

Dette gør vi bl.a. ved at udføre en lang række tests af vores beslag, inden at de sættes i produktion. Ingen anden leverandør af bygningsbeslag tilbyder en ligeså fyldestgørende og gennemarbejdet dokumentation.

Siden 1. juli 2013 har alle (både producent og forhandler) nu ansvaret for, at de varer der bliver produceret og solgt, lever op til de nye krav. Som producent skal vi kunne dokumentere et kontrolsystem for produktionen. Du kan se vores overensstemmelsesattester nedenfor.

Kontakt teknisk afdeling for at modtage dokumentation.

Related Content

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark