Related Showcase

 • WSV Gulvspån skrue

  Optimeret Quik Drive skrue til gulvspån

  Simpson Strong-Tie® har videreudviklet sine populære gulvspånskruer for at reducere iskruningsmomentet og for at øge montagehastigheden.

  The strength of the system

  Fastgørelse af beslag

  Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag

  CLT konstruktioner

  CLT konstruktioner

  I vores nye CLT katalog guider vi dig til at finde den optimale fastgørelsesløsning til den applikation som skal bygges, hvad enten der måtte være tale om CLT til CLT eller CLT til beton. Kataloget indeholder desuden en række nye højstyrkebeslag som er udviklet specifikt til CLT konstruktioner.

  Bandlock Pro

  Bandlock® Pro

  Med Bandlock Pro systemet kan vindtrækbånd sikkert samles og strammes med et simpelt patenteret klik-system i stedet for med små møtrikker, bolte eller splitter.

  ZPRO Coated Connectors

  Bygningsbeslag med ZPRO coating

  ZPRO beslag er udviklet til at sikre langtidsholdbare og korrosionsbestandige udendørs beslagsamlinger i trækonstruktioner.

Sikrere, stærkere konstruktioner

Velkommen til vores hjemmeside!

Vi leverer løsninger, der hjælper mennesker med at bygge sikrere, stærkere konstruktioner.

Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner. Vores produkter og systemer gør det hver dag muligt for tusindvis af mennesker over hele verden at bygge sikrere, stærkere konstruktioner. 

Vi stræber efter at producere mest muligt lokalt, for at sikre tilgængeligheden af vores produkter samt at mindske miljøbelastningen forbundet med import. Størstedelen af de bygningsbeslag vi leverer til de danske byggepladser, produceres på vores fabrik i Boulstrup.

Produktsøgning