Vores historie

Vores historie

Historien om hvordan det hele startede.

På en helt almindelig søndag aften i sommeren 1956 ringede det på Barclay Simpsons dørklokke. En nabos bror kom forbi for at spørge, om Barclay kunne hjælpe ham med, at udarbejde en metode til at forbinde bjælkerne i en tagkonstruktion han skulle bygge. Barclay svarede: "Selvfølgelig!" så dagen efter satte han sig ned sammen med familievirksomhedens produktionschef og udviklede nogle grovskitser til det der skulle blive til virksomhedens første bjælkesko.

Denne simple begyndelse handlede om mere end bare at løse en specifik udfordring. For Barclay handlede det om, at sætte kunden først. Vores huskeråd: ”Det er vores kunder der er vores chefer" - er en simpel filosofi, som gennemsyrer alt, hvad vi gør.

For os hos Simpson Strong-Tie handler det om at nyde det vi gør, gøre det rigtige og at støtte vores kunder igennem hvert trin på vejen - fra ordremodtagelsen til at produktet er færdiginstalleret.

I dag er Simpson Strong-Tie verdensledende inden for bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner og vi udvikler hver dag løsninger, der ikke kun hjælper vores kunder med at arbejde mere effektivt, men som også hjælper dem med, at gøre konstruktioner over hele verden stærkere og mere sikre. Simpson Strong-Tie er anerkendt som bannerfører inden for området bygningsbeslag og for sit stadigt voksende sortiment af fastgørelsesmidler herunder søm og skruer. I de sidste to årtier har virksomheden udvidet yderligere med produkter til andre applikationer end trækonstruktioner, herunder mekaniske ankre, klæbemidler og produkter der reparerer, beskytter og styrker beton, murværk og asfalt.

Men på trods af vores virksomheds vækst forsøger vi altid, at holde et skarpt fokus på de kerneværdier, som Barclay indgød, så vi på den måde kan sikre, at vi også i fremtiden kan leve op til vores ry for pålidelighed, innovation, kvalitet og service.

Related Content

 1. Vores historie i Danmark

  BMF Bygningsbeslag A/S

  I 1964 tager idémanden Niels Bendtsen de første skridt henimod at starte egen produktion af bygningsbeslag op i familiens maskinfabrik. Allerede et år senere lanceres de første beslag og de skal hurtigt vise sig at blive virksomhedens hidtil største succes.

  På baggrund af den store efterspørgsel på de nye beslag, som gør arbejdet hurtigere og nemmere for de danske tømrere, investeres der i de efterfølgende år i produktionen for at kunne følge med. Grundet de nye kerneprodukter skifter virksomheden navn til BMF Bygningsbeslag A/S og det lille maskinværksted, beliggende lige uden for Odder, vokser sig år efter år større og større og bliver hurtigt Nordeuropas største producent af netop bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner.

  I 2001 opkøbes BMF Bygningsbeslag A/S af Simpson Strong-Tie. Hermed bliver den danske virksomhed en del af et globalt samarbejde centreret omkring bygningsbeslag og man får med ét adgang til en række nye produkter, som i de følgende år lanceres til det danske marked.

  • Tidslinje

   Tidslinje

   I 2021 var det 20 år siden at Simpson Strong-Tie gjorde sit indtog på det danske marked med opkøbet at BMF Bygningsbeslag A/S.

   Se en tidslinje over Simpson Strong-Tie’s tid i Danmark her!

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark