Fastgørelse af beslag

Fastgørelse af beslag

Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag - læs her hvorfor!

Related Content

 1. Fastgørelse af beslag

  Hvorfor er det vigtigt at bruge de rigtige fastgørelsesmidler til beslag?

  Bygningsbeslag fra Simpson Strong-Tie er designet til at hjælpe dig med at bygge stærkere og mere sikre konstruktioner. I vores kataloger og på vores hjemmeside deklarerer vi vores beslags bæreevneværdier, for hver af de forskellige applikationer hvor de er anvendelige. Ingeniører bruger disse bæreevneværdier, når de specificerer hvilke produkter og materialer der skal bruges til konstruktionerne.

  Men for at disse bæreevneværdier også overføres til det reelle byggeri er det vigtigt at beslagene installeres med de fastgørelsesmidler som beregningerne er lavet ud fra og at de installeres i henhold til de specificerede udsømningsmønstre. Alle disse oplysninger kan findes i vores kataloger.

  Tilsammen skaber fastgørelsesmidlerne og beslagene et system, hvor de forskellige dele ikke kan udskiftes. Så hvis du vil være sikker på at du er i stand til at dokumentere bæreevneværdierne for de konstruktioner du bygger, så er det essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag.

  Fastgørelsesløsninger til profesionelle og til DIY
  Uanset om du er håndværker, semi-pro eller gør-det-selv, sikrer vores sortiment af fastgørelsesmidler til beslag, at du altid kan finde en god løsning til den konstruktion, du er ved at bygge.

  Tidsbesparende løsninger! SSH og SSF skruer gør det muligt at installere beslag med færre iskruninger per beslag og derved bruge mindre tid på installationen.

  Rustfrit syrefast stål - Vores CNA beslagsøm og CSA beslagskruer fås i rustfrit syrefast stål A4. Brug altid fastgørelsesmidler i rustfrit stål til at installere rustfri bygningsbeslag for at undgå galvanisk korrosion.

  Skab en flot finish! Vores sortiment af sortlakerede beslag kan installeres med de sortlakerede CSA-PB beslagskruer, der sikrer en æstetisk flot finish.

  Testede og godkendte fastgørelsesløsninger til installation af Simpson Strong-Tie bygningsbeslag til træ

  • Testede og godkendte fastgørelsesløsninger

  Simpson Strong-Tie tilbyder markedets bredeste sortiment af bygningsbeslag til bærende konstruktioner og så længe du anvender vores søm og skruer til at fastgøre dem med, stiller vi dokumentation og godkendelser til rådighed som sikkerhed. Tilsammen skaber vores fastgørelsesmidler og beslag et system, som hjælper dig med at sikre styrken i dine samlinger samt sikkerheden i de konstruktioner du bygger.

  Vi tilbyder altid anbefalinger til hvilke af vores befæstigelsesmidler der vil være bedst egnede til vores beslag. Parametre såsom applikationstype, miljø og belastningskrav spiller alle sammen en rolle i, hvordan vi finder det tilhørende fastgørelsesmiddel, i den passende længde, diameter og finish. Sørg for eksempel altid for at matche fastgørelsesmidlets metaltype og overfladebelægning til det beslag der skal fastgøres, da blanding af forskellige materialer og coatings kan skabe det, der kaldes galvanisk korrosion.

  Vi anbefaler at du kigger i vores katalog ’Bygningsbeslag til bærende konstruktioner’ for at finde frem til, hvilke befæstigelsesmidler der skal bruges sammen med dine beslag, eller kontakt os på tlf. 8781 7400.

  Garanteret performance

  Det faktum at vi grundigt tester vores fastgørelsesmidler og beslag sammen som et system, giver dig sikkerhed for, at de vil performe under selv de hårdeste forhold. Vi stræber efter at sikre, at vores produkter overholder de nyeste europæiske krav til byggevarer.

  Kvaliteten og mangfoldigheden af vores produktlinjer giver ingeniører og bygherrer større frihed til at designe fleksibelt, samtidig med at de tilbyder pålidelig og gennemtestet ydeevne. Derudover kan kunderne stole på vores specialiserede lokale tekniske supportcentre med erfarne produkteksperter og skræddersyede træningsprogrammer.

  De karakteristiske værdier deklareret i vores kataloger samt på vores hjemmeside er bestemt ved test og den karakteristiske værdi er beregnet iht. EN14358 for brug ved grænsetilstandsberegning jf. Eurocode 5. 

  Brug altid Simpson Strong-Tie fastgørelsesmidler til at installere Simpson Strong-Tie beslag

  CNA Beslagsøm

  ETA-godkendt søm til installation af Simpson Strong-Tie beslag til træ

  • CNA Beslagsøm med længdeangivelse stemplet i på hovedet.

  Solid-Drive™ CNA beslagsøm, der leveres i mange forskellige længder og størrelser, løs og båndet, er et fuldt dokumenteret ETA-godkendt søm, der bruges til installation af Simpson Strong-Tie beslag til træ.

  Når CNA søm bruges til at installere Simpson Strong-Tie beslag, er den bæreevne der er deklareret i vores kataloger og på vores hjemmeside, gyldig.

  Coatings og materialer
  CNA er tilgængelig som elforzinket, ekstra varmforzinket og i A4 rustfri syrefast stål.

  Båndede Solid-Drive CNA beslagsøm

  Vores CNA beslagsøm er tilgængelige i en række forskellige båndinger, hvilket sikrer, at de kan installeres med den sømpistol du foretrækker.

  CNA Egenskaber

  Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag.

  CSA Beslagskrue

  Beslagskrue specielt udviklet til at fastgøre Simpson Strong-Tie bygningsbeslag til træ

  Solid-Drive CSA beslagskruen er specielt udviklet til at fastgøre Simpson Strong-Tie bygningsbeslag til træ. Den cylindriske form under hovedet sikrer fuld kontakt med beslaget, hvilket øger overførslen af kræfter. Herved opnås en fast samling med langt større tværbæreevne end for standardskruer. TX-recessen fastholder skruen under isætning. Impreg+ coated CSA-Z kan anvendes udendørs og vores A4 rustfri CSA-S kan anvendes hvor der stilles større krav til korrosionsbestandighed f.eks. i et maritimt miljø. CSA-PB med sortlakeret hoved kan anvendes til at fastgøre vores sortlakerede Design Series beslag. Læs mere på strongtie.dk.

  Coatings og materialer
  CSA er tilgængelig som elforzinket, Impreg+ coated til udendørs applikationer og i A4 rustfri syrefast stål.

  Båndede CSA beslagskruer
  Solid-Drive CSA-T skruen er CE-mærket og designet til at lette installationen af bygningsbeslag til træ. Den har en cylindrisk form under hovedet for at sikre fuld kontakt med beslaget, hvilket forbedrer kraftoverførslen. Fiber-cut spidsen eliminerer behovet for forboring og reducerer risikoen for at træet flækker.

  CSA Egenskaber

  Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag.

  SSH Hex-hoved beslagskrue

  Hex-hoved beslagskrue med integreret TX-recess

  Solid-Drive SSH hex-hoved beslagskruer anvendes til at fastgøre beslag til træ og geometrien under hovedet på skruen er tilpasset hullet i beslaget, hvilket giver optimale lastværdier. Fiber-cut spidsen minimerer risikoen for at træet flækker og fræseribben på skaftet reducerer iskruningsmomentet. SSH har både TX-recess og hex-hoved hvilket giver flere valg af montageform.

  Et godt alternativ til franske skruer
  SSH skruer kan erstatte franske skruer i de fleste applikationer hvor disse bruges i dag. Sammenlignet med franske skruer giver SSH skruerne op til 20% bedre bæreevneværdier. Kombinationen af hex+TX giver en nemmere og mere fleksibel installation og sammenlignet med franske skruer har SSH et meget lavere iskruningsmoment og installeres nemt med en almindelig skruemaskine. Der er desuden ikke behov for at bore for.

  SSH Egenskaber

  Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag.

  SSF Fladt-hoved beslagskrue

  Beslagskrue med rundt fladt hoved

  Solid-Drive SSF skruer bruges til montage af beslag til træ. Den cylindriske form under hovedet passer til beslaghullet og skaber en stærk samling. Velegnet til udendørs brug.

  Fiber-cut spidsen forhindrer revnedannelse i træet, og fræseribben og det savtakkede gevind reducerer iskruningsmomentet. SSF har et rundt fladt hoved med TX-recess, hvilket skaber et nydeligt slutresultat.

  SSF Egenskaber

  Læs mere om produktet her

  Læs mere om SSF skruen her:

  Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag.

  Butikskoncept

  Et stærkt produktsortiment fortjener en stærk IN-STORE produktpræsentation

  Vi har i løbet af de seneste år introduceret en række nye løsninger og features som tilsammen forbedrer slutbrugernes oplevelse med vores produkter. De nye produkter er f.eks. båndede beslag- og skudsøm samt CSA-Z coatede beslagskruer til udendørs brug. Vi tilbyder en række in-store merchandising materialer der hjælper med at præsentere produkterne i butikken.

  Fordele:

  • ETA- og CE-godkendte produkter som er udviklet specifikt til at fastgøre Simpson Strong-Tie beslag til træ
  • Heavy-duty emballage
  • Hyldeforkanter der giver et godt overblik over produkterne
  • Mulighed for topskilte mm. hvis det ønskes og er muligt i butikken

  Relateret materiale

 2. Kontakt vores specialister på området

  For information vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vores Teknisk Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informationer bestilling af produkter,
  kontakt vores Sales Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: info@strongtie.dk

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark