CLT og limtræ

Connectors and Fasteners for CLT Construction

Related Content

 1. Kataloger

 2. CLT Case Study - Cobot Hub i Odense

  I denne korte film forklarer NCC's produktionschef, Mads Seirup Rasmussen:

  "Jeg står på en byggeplads i Odense. Den hedder Cobot Hub. Det særlige ved dette byggeri er, at det primære byggemateriale er træ, både i form af søjler, bjælker og CLT-paneler. CLT-panelernes forbindelser til bjælkerne er lavet med strukturelle skruer leveret af Simpson Strong-Tie og specificeret af vores ingeniør og træleverandør.

  Skruerne, der er 360 mm lange, skrues lodret ned i bjælkerne. Konstruktionsskruerne lever fuldt ud op til vores forventninger. Ikke mindst fordi vi ikke behøver at forbore, hvilket er en stor fordel, der gør vores arbejde betydeligt lettere.

  Siden jeg begyndte min søgen efter disse konstruktionsskruer, har jeg haft en fast kontaktperson hos Simpson Strong-Tie, som jeg har gjort stor brug af. Jeg har kunnet få de nødvendige skruer, og når vi har haft brug for mere specielle skruer, har de været meget hjælpsomme med at levere hurtigt. Og selv om de måske ikke er på lager lokalt, har de leveret dem fra Tyskland.

  For mig har det været rart at vide, at når jeg laver en bestilling, så bliver skruerne leveret inden for en kort tidsramme.

 3. NHERI TallWood Project 2023 - Seismisk test af trækonstruktion

  Simpson Strong-Tie er stolte af at have bidraget til NHERI TallWood projektet. Et banebrydende initiativ til udvikling af modstandsdygtige seismiske designmetoder til høje træbygninger i jordskælvsudsatte regioner.

  Under ledelse af Colorado School of Mines og et konsortium af universiteter simulerede dette projekt en række store seismiske hændelser og deres indvirkning på en 10-etagers massivtræbygning i fuld skala ved hjælp af verdens største udendørs jordskælvssimulator på University of California i San Diego, og det er den højeste bygning, der nogensinde er testet i en simulator. Testene efterligner bevægelser registreret under historiske jordskælv og dækker en række jordskælvsstyrker.

 4. Lav CLT beregninger med Solid Wood

  Solid Wood er vores seneste web-baserede beregningsværktøj som hjælper rådgivende ingeniører, bygningskonstruktører mm. med at finde og dokumentere den rette befæstigelsesløsning.

  Programmet er nemt at bruge, og gør det lettere at forstå og specificere de rette løsninger, ud fra f.eks. underlagets densitet, materialets karakteristika, korrosionskategori og belastning.

  I 4 simple steps, finder Solid Wood frem til en konkret befæstigelsesløsning som er velegnet til det specifikke projekt. Specifikationerne kan printes ud og bruges som dokumentation.

  • Dokumentation iht. Eurocode 5 (EN 1995-1-1)
  • Hurtigere og nemmere end at håndregne
  • Træ-træ / stål-træ / plade-træ samlinger
  • Programmet danner en PDF-rapport som kan anvendes til dokumentation af projektet.
 5. Kontakt vores specialister på området

  For information vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vores Teknisk Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informationer bestilling af produkter,
  kontakt vores Sales Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: info@strongtie.dk

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark