Alle Downloads

Alle downloads

Her finder du alle vores kataloger, brochurer og flyers samlet på ét sted.

Her finder du links til alt vores litteratur, heriblandt vores tekniske brochurer og flyers. Leder du efter tekniske datablade for specifikke produkter findes de på den relevante produktside.

Leder du efter mere information om vores produktsortiment eller vores tjenester?

Alle tilgængelige dokumenter kan filtreres og downloades her.

Downloads

Brochurer
Forsidebillede Download Bladre PDF Beskrivelse
WSV Gulvspån skrue Simpson Strong-Tie® har videreudviklet sine populære gulvspånskruer for at reducere iskruningsmomentet og for at øge montagehastigheden. 
Bandlock Pro
Bandlock® Pro systemet udmærker sig ved at vindtrækbånd sikkert samles og strammes med et simpelt patenteret kliksystem i stedet for med små møtrikker, bolte eller splitter som det er normen med de eksisterende båndstrammersystemer på markedet.
Brandmodstandsevner Der stilles i byggeriet en række specifikke brandkrav til de forskellige bygningsmaterialer der måtte anvendes. Det kan være krav til væggene, loftet, gulvet, taget samt vinduer og døre.
Bygningsbeslag til udendørs brug ZPRO og A4 rustfri
DESIGN-SERIES-ORIGINALS-COLLECTION-2024-DK-front-page
EB-TY® Premium EB-TY® Premium systemet udmærker sig ved at der kun er ét fix-punkt per skjult skruesamling. Ved at undgå to fix-punkter pr. samling mindskes risikoen for at brædderne flækker når de påvirkes af fugt og varme.
Fastgørelse af beslag Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag - læs her hvorfor!
Solid-Drive
Solid-Drive konstruktionsskruer gør det lettere for ingeniører og montører at arbejde med bærende trækonstruktioner.
Lydabsorberende elementsamlinger Når man bygger med store træelementer såsom CLT (Cross Laminated Timber) er det vigtigt at tage hensyn til træets naturlige resonans
SDWS Konstruktionsskruer til udendørs brug Simpson Strong-Tie® tilbyder en lang række konstruktionsskruer som giver mange installationsmuligheder. Strong-Drive® serien er vores mest alsidige konstruktionsskruer.
Specialbeslag
Hos Simpson Strong-Tie kan vi producere selv meget komplicerede specialprodukter lynhurtigt.  
SSH hex-hoved konstruktionsskrue SSH skruen er velegnet til montage af beslag på træelementer og i bærende samlinger. Hovedgeometrien er optimeret til beslag hvilket øger overførslen af kræfter
Solid-Drive™ SWD konstruktionsskrue Solid-Drive™ SWD er en konstruktionsskrue med dobbeltgevind som er designet til at forbinde og trække to trædele sammen. Det lille cylinderhoved skaber en skjult samling med høj styrke.
Terrasseguide
Denne guide hjælper dig med at bygge din helt egen træterrasse og hjælper dig samtidigt med at vælge de helt rigtige beslag og skruer til opgaven.
Wind Secure vindafstivning Wind Secure™ er Simpson Strong-Tie's vindafstivningssystem som er udviklet med henblik på at effektivisere installationen.
Kataloger
Forsidebillede Download Bladre PDF Beskrivelse
Bygningsbeslag Samlet teknisk katalog over Simpson Strong-Tie bygningsbeslag. Her finder du bl.a. bæreevnetabeller og udsømningstegninger mm.
CLT Construction
I vores CLT katalog guider vi dig til at finde den optimale fastgørelsesløsning til den applikation som skal bygges, hvad enten der måtte være tale om CLT til CLT eller CLT til beton.
Håndværkerkatalog Montagevejledning, udsømningsillustrationer, placering af bolte og meget mere. I vores håndværkerkatalog findes den håndværksmæssige viden som er nødvendig for at kunne udvælge og installere vores beslag.
Premium Fasteners 2023 In this new, updated European fastener catalogue you get an overview of our European range of Simpson Strong-Tie fasteners and the Quik Drive systems.
Produktkatalog 2024 I vores produktoversigt findes det samlede overblik over alle vores produkter. Bygningsbeslag, søm, skruer, kemiske og mekaniske ankre samt skudmontage.
Quik Drive katalog
Quik Drive® systemet giver dig mulighed for at montere et stort sortiment af båndede skruer, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder
Structural Fasteners Technical Guide In this technical guide you will find general information, characteristic parameters as well as load capacities for C24 solid timber, GL24h glulam, CLT, steel to wood and boards to wood, for our Solid-Drive range of structural fasteners.
Flyers
Forsidebillede Download Bladre PDF Beskrivelse
CNA beslagsøm med længdeangivelse
De velkendte CNA beslagsøm leveres nu med et hovedstempel, der gør det let at identificere længden efter installationen.
Teknisk Support
Hvad skal vi vide, for at kunne give den bedste tekniske support?
Produktinfo Bandlock Pro BPTD Sokkelanker
THD Betonskrue
Betonskrue til brug i både revnet og ikke revnet beton. THD giver lav installationsmodstand og enestående ydelse. THD er designet og testet i tørre, ikke-korrosive omgivelser indendørs.
Montagevejledning
Forsidebillede Download Bladre PDF Beskrivelse
Montagevejledning DLVS-F-SST-DK2-12
Montagevejledning M-BNKK4060-14-01
Montagevejledning M-BNSP80-B-02
Montagevejledning M-ETB-01
Montagevejledning M-FMB2540-M12-01
Montagevejledning M-FMB60-M12
Montagevejledning M-FMBS25-01
Montagevejledning M-FMBS4060-01
Montagevejledning M-VIMTK-01
Montagevejledning M-WSB-01
Montagevejledning M-WSD-01
Montagevejledning M-WSK1-01
Montagevejledning M-WSK2-01
Montagevejledning M-WSK3-2022-01
Montagevejledning M-WSP-01
Montagevejledning spaerrejsning-TIC-A
Montagevejledning spaerrejsningsbeslag-TIC-B
Montagevejledning til skruefundamenter
QD adaptere oversigt
Forsidebillede Download Bladre PDF Beskrivelse
QD adaptere oversigt   2022
Newsletter
Forsidebillede Download Bladre PDF Beskrivelse
Tidslinje
I 2021 var det 20 år siden at Simpson Strong-Tie gjorde sit indtog på det danske marked med opkøbet at BMF Bygningsbeslag A/S. Se en tidslinje over Simpson Strong-Tie’s tid i Danmark her!

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark