Miljøpolitik

Environment Protection

Vores miljøpolitik

Siden april 2007 har Simpson Strong-Tie været certificeret efter et miljøledelsessystem, der opfylder kravene i ISO 14001: 2008.

Alle medarbejder hos Simpson Strong-Tie skal bestræbe sig på at reducere virkningerne af virksomhedens aktiviteter på miljøet og efter at bekæmpe forurening.

Vi overholder miljølove og stræber konstant efter at forbedre den måde, vi arbejder på, med det formål at reducere de negative virkninger, vores produktion kan have på miljøet.

Simpson Strong-Tie investerer årligt i at forbedre produktionsprocesser, lydisolering ved støjende maskiner og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Udledninger til luften, som er forårsaget af produktionsprocesser, bliver filtreret inden udledning til miljøet. Vores R&D afdeling arbejder løbende på at udvikle produkter, der anvender færre materialer, men har tilsvarende teknisk ydeevne. Værkøjsafdelingen udvikler værktøjer til brug i vore maskiner, som producerer produkter ved hjælp af så få anslag som muligt, for derved at begrænse energiforbruget i produktionen.

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark