CLT elementleverandører

CLT og limtræ for OEM

Partnerskab med Simpson Strong-Tie

For at kunne levere de bedste løsninger til CLT- og limtræindustrien er det vigtigt at have stærke og pålidelige partnerskaber. Hos Simpson Strong-Tie ser vi det som vores pligt at levere de fastgørelsesløsninger, den support og de tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at levere bedre og stærkere løsninger.

Related Content

 1. Vi skaber værdi for vores samarbejdspartnere

  'No-Equal' standard- og specialfremstillede produkter og komponenter

  Hos Simpson Strong-Tie har vi en lang historie med at designe og fremstille specialfremstillede produkter og komponenter til vores industripartnere. Nogle gange kan en lille ændring af et standardprodukt være nok til, at det passer problemfrit ind i den specifikke fremstilling af bygningskomponenter, og nogle gange er vi nødt til at skabe et nyt design for at løse udfordringen.

  Vi starter med at diskutere den aktuelle udfordring med dig, og så finder vi den bedste løsning sammen. På den måde kan vi skabe et skræddersyet produkt, som ikke bare løser din udfordring, vi kan også designe det under hensyntagen til fordelene ved vores produktionsmaskiner, og dermed skabe den mest omkostningseffektive løsning for alle involverede parter.

  Lokal tilstedeværelse

  Simpson Strong-Tie har produktions- og lagerfaciliteter over hele Europa. Du vil kunne arbejde med lokale Simpson Strong-Tie-folk, der er opmærksomme på de lokale behov og krav. Når vi indgår i et partnerskab med dig, er det afgørende for os at finde det rigtige logistiske setup. Det logistiske setup kan skræddersys, så det passer til dine behov og sikrer, at du har de komponenter, du har brug for, på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.

  Sænk montageomkostninger med Quik-Drive®

  Fastgørelsesværktøjer med båndede skruer erstatter traditionelle sømpistoler på grund af deres hurtighed, pålidelighed og kraft. Quik Drive®-skruesystemer med automatisk fremføring er nemme at bruge, holdbare og designet til en bred vifte af fastgørelsesopgaver.

  De har hurtigt ladende skruestrimler, præcis forsænkningsjustering og en patenteret automatisk fremføringsmekanisme. Spar tid og penge ved montering af CLT- og limtrækonstruktioner.

 2. Kontakt vores specialister på området

  For information vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vores Teknisk Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informationer bestilling af produkter,
  kontakt vores Sales Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: info@strongtie.dk

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark