Simpson Strong-Tie afslutter købet af ETANCO Group

Simpson Strong-Tie acquires ETANCO Group

Simpson Strong-Tie, en førende virksomhed inden for strukturelle byggeprodukter og byggeløsninger, har meddelt, at opkøbet af ETANCO Group, en førende designer og producent af fastgørelsesløsninger til det europæiske marked for byggeri, er blevet gennemført med succes.

"ETANCO er en meget succesfuld og rentabel virksomhed med en 70-årig historie og et veletableret mærke og en veletableret markedsposition", sagde Karen Colonias, administrerende direktør for Simpson Strong-Tie. "Vi mener, at virksomhedens omfattende og komplementære produktudbud vil styrke vores samlede produktportefølje i Europa og gøre det muligt for os at levere endnu mere værdi til vores kunder."

I lighed med ETANCO Group har Simpson Strong-Tie en lang tradition for at levere exceptionelle produkter og service. Begge virksomheder blev grundlagt i 1950'erne og er baseret på stærke værdier. 

"ETANCO og Simpson har et meget ens DNA, da vi begge har bygget vores forretning på produkter af høj kvalitet og uovertruffen kundeservice. Sammen kan vi udvide og optimere vores europæiske fodaftryk og samtidig introducere nye produkter til vores kombinerede kundebase," siger Ronan Lebraut, formand for ETANCO Group.

Med ETANCO Groups stærke markedsposition og brandposition vil overtagelsen give mulighed for en stærkt forøget produktportefølje og en udvidet tilstedeværelse på eksisterende markeder. Det vil yderligere udvikle markedskanalens rækkevidde i Europa og forbedre løsninger til bygningsbeklædning til industrielt og kommercielt byggeri.

Der vil ikke ske nogen ændringer i ETANCO Group eller Simpson Strong-Tie Europe's forretning, produktlinjer, produktion, mærker eller medarbejdere på kort sigt. Ledelsesteamene fra Simpson Strong-Tie og ETANCO Group arbejder sammen om at formulere den fælles strategi for fremtiden og vil sikre en problemfri drift for kunderne. 

"Vores mål er at kombinere virksomhederne på en måde, der udnytter vores respektive styrker på markedet og til gavn for vores kunder", sagde Michael Andersen, vicepræsident for europæiske aktiviteter hos Simpson Strong-Tie. "Både ETANCO Groups og Simpson Strong-Ties kunder kan forvente samme niveau af produkter og service af høj kvalitet, som de tidligere har fået."

"Vi er glade for at byde ETANCO Groups medarbejdere velkommen til Simpson Strong-Tie og ser frem til at udvikle virksomheden sammen," tilføjede Colonias.

For yderligere oplysninger om ETANCO Group, besøg etancogroup.com.

Om ETANCO Group

ETANCO Group, der blev oprettet i 1952, er den førende designer, producent og distributør af fastgørelsessystemer til bygningsbeklædning. Med en omsætning på mere end 260 millioner euro og mere end 900 medarbejdere har koncernen også distributionsenheder i Belgien, Italien og Østeuropa og eksporterer til mere end 50 lande i hele verden. Med mere end 70 års erfaring tilbyder ETANCO et komplet sortiment på 80.000 produkter til at dække alle behov for fastgørelse af bygningsbeklædning herunder tætning, tagdækning, fastgørelse, beklædning, facade og sikkerhedselementer.

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark