Beslagleverandør introducerer innovativt skruefundament

Bayo.S ground screws

Beslagleverandør introducerer innovativt skruefundament

Simpson Strong-Tie, der er førende leverandør af bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner, lancerer BAYO.S skruefundamenter i deres sortiment. Med skruefundamentet er det muligt at skrue op for effektiviteten og ned for tid og penge.

Der er godt nyt fra Simpson Strong-Tie, som vil bidrage til at nytænke den traditionelle byggemetode med udgravning og beton. Fra januar 2024 forhandler firmaet skruefundamenter fra BAYO.S' DIY-sortiment, hvor de har overtaget al forhandling til byggemarkeder i Norden.

Skruefundamentet fra BAYO.S, der kan bruges til alle årstider og underlag, er velegnet til mindre bygværker omkring boligen, som fx haveskure, terrasser og mindre hegn.

Gør op med kendt byggemetode

Det nye skruefundament gør det muligt at vinke farvel til gravearbejde og beton og inviterer til at gå direkte til skruearbejdet. Det fortæller Jacob Hansen, der er teknisk chef hos Simpson Strong-Tie.

- Som beslagleverandør sætter vi en ære i at se i retning af nye, effektiviserende løsninger og optimering af materialer. Derfor er vi glade for at kunne introducere det innovative skruefundament, der gør op med den velkendte byggemetode med brug af beton.

Han tilføjer, at Simpson Strong-Tie i forbindelse med lanceringen har haft fokus på den rette dokumentation, så både kvalitet og stabilitet er i top. Noget som netop BAYO.S også står for.

Skruer ned for tid og penge

Takket være det nye skruefundament tager det blot få minutter at installere, fortæller beslagleverandøren:

- Produktlanceringen baner vejen for en mere effektiv byggemetode, hvor du simpelthen bare markerer positionen og skruer løsningen direkte ned. Dermed undgår du ikke bare tørretiden på beton, det er også en billigere metode, lyder det fra Jacob Hansen.

Desuden fremhæver han også mulighederne for genanvendelse som endnu en fordel ved produktet:

- Der ligger et stort potentiale i at genbruge et produkt som dette, der har lang levetid og nemt kan skues op og ned igen på nye projekter, afrunder Jacob Hansen.

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark