ETA-godkendte konstruktionsskruer

Solid-Drive

I takt med at brugen af massivtræ vokser i byggebranchen over hele verden, bliver behovet for konstruktionskruer af høj kvalitet mere og mere tydeligt. Ingeniører, entreprenører og producenter af massivtræ har brug for løsninger, der kan hjælpe dem med at gøre deres arbejde lettere, med bedre dokumentation, specifikationsværktøjer og naturligvis de rigtige produkter, der er tilgængelige på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.
Vores konstruktionsskruer er blevet grundigt testet i en række forskellige anvendelser i massivtræ. På større projekter yder vores eksperter teknisk support og vejledning på stedet.


Skruer med fuldgevind og skruer med dobbeltgevind giver ekstrem styrke og er derfor særdeles velegnede til anvendelser i massivtrækonstruktioner, som f.eks. CLT, limtræ, LVL osv. Mens skruer med fuldt gevind skaber en tæt samling, skaber vores SWD-skruer med dobbeltgevind en klemmeffekt mellem de to træelementer. 

Fordele ved ETA-godkendelsen

I ETA-21/0670 præsenteres Solid-Drive konstruktionsskruernes tekniske egenskaber i detaljer. For dig fungerer ETA'en som dokumentation for, at skruerne er blevet grundigt testet. Det sikrer, at du kan stole på vores dokumentation som grundlag for dine beregninger og specifikation af produkterne.
Der er en række specifikke fordele ved at anvende ETA-godkendte skruer sammenlignet med at anvende skruer, der blot er CE-mærket i henhold til en harmoniseret europæisk standard. ETA'en giver dig flere installationsmuligheder, når du bruger vores konstruktionsskruer. I nedenstående tabel har vi listet nogle af disse fordele: 

 

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark