Fra Odder til Horsens: Befæstigelsesproducent klar til at indtage ny fabrik med medarbejdere og maskiner

ny_fabrik_DK

Rejsegildet er afholdt, og nu er Simpson Strong-Tie så småt klar til at flytte den første maskine ind i den nybyggede fabriksbygning. Virksomheden flytter fra Boulstrup ved Odder til Horsens, men både historie og kerneværdier flytter med, understreger adm. direktør Kasper Bregendahl. 

Det skrider frem efter planen på den 48.000 kvadratmeter store grund i Horsens Nord, hvor Simpson Strong-Tie, der er førende leverandør af bygningsbeslag og befæstigelse til bærende trækonstruktioner, opfører deres nye danske domicil på i alt 16.000 kvadratmeter til fabrik, lager og administration.

Virksomheden har netop afholdt rejsegilde for alle medarbejdere, der har været inddraget som en vigtig del af flytningen fra start:

- Efter et vellykket rejsegilde, kan vi hos Simpson Strong-Tie efterhånden næsten ikke vente med at flytte i de nye rammer, hvor vi sammen skal drive virksomheden og væksten videre. Det er vores dygtige og loyale medarbejdere kernen i, og derfor har det i hele processen været vigtigt, at de oplever flytningen på en så positiv måde som muligt, fortæller Kasper Bregendahl, adm. direktør hos Simpson Strong-Tie.

Historie og værdier flytter med

Siden starten i 50’erne har Simpson Strong-Tie haft dansk hovedsæde i Boulstrup uden for Odder, indtil 2001 under navnet BMF Bygningsbeslag. Med de nybyggede rammer på den nye adresse i Horsens er der optimeret både i forhold til fragt og logistik.

- Flytningen er et vigtigt skridt for virksomheden, ikke mindst fordi vi kommer tæt på motorvejen og på den måde skruer ned for fragttiden. Det betyder dog samtidig, at nogle af vores medarbejdere får længere på arbejde, fortæller Kasper Bregendahl.

Fastholdelsen af medarbejdere er stor i virksomheden, og fra ledelsens side har der derfor været ekstra fokus på at inddrage og informere internt. Medarbejderne er undervejs blandt andet blevet inviteret til besøg på byggepladsen og med til informationsmøder vedrørende flytningen.

- Hos Simpson Strong-Tie har en del af vores medarbejdere været der i rigtig, rigtig mange år, hvilket vi sætter stor pris på. Selvom vi flytter til en ny adresse, lever virksomhedens ånd, værdier og historie videre under et nyt tag. Det er alle vores medarbejdere en vigtig del af, tilføjer Kasper Bregendahl.

Snart rykkes den første maskine

Selvom virksomheden netop har afholdt rejsegilde, er fabriksbyggeriet ret fremskredent og nået en del længere end blot at rejse bygningen. Den 19. februar har virksomheden fabriks- og lagerdelen til rådighed, når de overtager fabriksbygningen.

- Efter planen starter vi med at pille maskiner ned om ikke så længe. Der er mange maskiner, der skal flyttes og derfor meget, der skal koordineres, når vi kører ind ad porten og sætter den første maskine på gulvet, fortæller Ivan Lykke Rasmussen, der er projektchef på byggeriet.

Målet er at have afsluttet flytningen af fabrikkens maskiner til oktober, mens administrations-medarbejderne kan flytte ind den 1. juni 2024.

 

For yderligere information, billeder og koordinering af interview, kontakt: 
Line Hedemann Mikkelsen | Kommunikationskonsulent, Perfekta PR |T +45 6021 2765 | E-mail: line@perfektapr.dk 

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark