Nyt Bandlock® system ser dagens lys

Bandlock Pro

Med Bandlock® Pro systemet kan vindtrækbånd sikkert samles og strammes med et simpelt patenteret klik-system i stedet for med små møtrikker, bolte eller splitter. For håndværkeren betyder dette en hurtigere og betydeligt mere simpel installation end man har været vant til fra tidligere systemer, samtidigt med at man med Bandlock® Pro fjerner risikoen for løsdele der forsvinder undervejs.

I starten af 2020 overtog Simpson Strong-Tie rettighederne til det, blandt husbyggere, velkendte Bandlock® system, som anvendes til forankring og afstivning af tagkonstruktioner. Bandlock® systemet, der indtil da havde tilhørt virksomheden ML Beslag, har derfor siden årsskiftet været muligt at købe igennem Simpson Strong-Tie’s danske forhandlernetværk.

Nu lancerer Simpson Strong-Tie så en ny opdateret version af systemet under navnet Bandlock® Pro. ”Vores nye videreudvikling af Bandlock® systemet bygger videre på de innovative patenterede principper som det originale Bandlock® system blev kendt for og som igennem de seneste 10 år har taget en stor del af markedet for båndstrammere og sokkelankre.” udtaler produktchef Jacob Møldrup Hansen. ”Det har dog været vigtigt for os at udvikle et system som vi selv kan producere på vores fabrik i Odder, da det jo er vores mål at producere så meget som overhovedet muligt lokalt i Danmark. Dette mål har vi opnået med Bandlock® Pro.”

Hos virksomhedens danske markedschef Ricki Mortensen er der også stor glæde over det nye system. ”Bandlock® systemet er et unikt system som virkelig har bevist sin berettigelse på det danske marked. Vi glæder os over nu at kunne tilbyde denne patenterede løsning til vores kunder, da vores mål altid er at hjælpe de danske håndværkere med at bygge mere effektivt. Der stilles i disse dage større krav til dokumentation samt at skabe et mindre miljøaftryk i byggeriet. Alle disse ting kan vi bidrage til med vores produkter og Bandlock® passer perfekt ind i den strategi” udtaler Ricki.

Adm. direktør Kasper Bregendahl udtaler om systemet: ”Vi ser det som et kæmpe plus for vores forretning at vi nu kan levere Bandlock® Pro til vores kunder. Vi er sikre på at de nye produkter vil have en positiv effekt på vores produktion og beskæftigelse på vores fabrik i Odder, samt at vi kan udbrede systemet til nye eksportmarkeder og dermed skabe vækst til Danmark.” 

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark