Solid-Drive™ High-performance konstruktionsskruer

Solid-Drive

Konstruktionsskruer til bærende trækonstruktioner.

Solid-Drive konstruktionsskruer gør det lettere for ingeniører og montører at arbejde med bærende trækonstruktioner. Skruernes højtydende design øger deres performance og gør ofte installationen hurtigere og kan dermed være med til at reducere arbejds- og materialeomkostninger. Vores ETA-dokumentation giver ingeniører større sikkerhed og fleksibilitet i deres specifikationer af trækonstruktioner og omfatter grundig dokumentation af fastgørelse af konstruktionstræ, limtræ og CLT.


Du kan nemt specificere skruer og søm til massivtræ med beregningsprogrammet Solid Wood. Vores landsdækkende netværk af forhandlere sikrer at du kan få fat i vores produkter og vores interne tekniske support sikrer at du kan få hjælp til eventuelle tekniske udfordringer undervejs.

 

Related Content

 1. Fordele ved at bruge vores ETA-godkendte konstruktionsskruer

  I ETA-21/0670 præsenteres Solid-Drive konstruktionsskruernes tekniske egenskaber i detaljer. For dig fungerer ETA'en som dokumentation for, at skruerne er blevet grundigt testet. Det sikrer, at du kan stole på vores dokumentation som grundlag for dine beregninger og specifikation af produkterne.
  Der er en række specifikke fordele ved at anvende ETA-godkendte skruer sammenlignet med at anvende skruer, der blot er CE-mærket i henhold til en harmoniseret europæisk standard. ETA'en giver dig flere installationsmuligheder, når du bruger vores konstruktionsskruer. I tabellen til venstre har vi listet nogle af disse fordele.

  Fastener features

  Fordele ved at anvende Simpson Strong-Tie's konstruktionsskruer

  Skruer med fuldgevind og dobbeltgevind

  Skruer med fuldgevind og skruer med dobbeltgevind giver ekstrem styrke og er derfor særdeles velegnede til anvendelser i massivtrækonstruktioner, som f.eks. CLT, limtræ, LVL osv.
  Mens skruer med fuldt gevind skaber en tæt samling, skaber vores SWD-skruer med dobbeltgevind en klemmeffekt mellem de to træelementer. 

  CLT og limtræ i byggeriet

  I takt med at brugen af massivtræ vokser i byggebranchen over hele verden, bliver behovet for konstruktionskruer af høj kvalitet mere og mere tydeligt. Ingeniører, entreprenører og producenter af massivtræ har brug for løsninger, der kan hjælpe dem med at gøre deres arbejde lettere, med bedre dokumentation, specifikationsværktøjer og naturligvis de rigtige produkter, der er tilgængelige på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.

  Vores konstruktionsskruer er blevet grundigt testet i en række forskellige anvendelser i massivtræ. På større projekter yder vores eksperter teknisk support og vejledning på stedet.

  GSCREW Skrueguide til 45° og 60° skrå installationer

  GSCREW-skrueguiden hjælper med installation af lange konstruktionsskruer med en diameter på mellem 8,0 og 12,0 mm som skal installeres med en skrå vinkel på 45° eller 60°.


  Skrueguiden er velegnet til installation af skruer med fuldgevind eller skruer med dobbeltgevind i konstruktionstræ, limtræ og CLT-applikationer eller til fastgørelse af tagisolering, hvor 45° eller 60° vinklede installationer er almindelige. Den kan dog også anvendes til alle typer applikationer, så længe skruen er længere end 100 mm for en 45°-konfiguration og længere end 140 mm for en 60°-konfiguration.
   

  Denne skrueguide gør det nemt at installere skruerne i den korrekte vinkel.

  Relevant litteratur

  • Solid-Drive

   Konstruktionsskruer til bærende trækonstruktioner

   Solid-Drive konstruktionsskruer gør det lettere for ingeniører og montører at arbejde med bærende trækonstruktioner.

  • Structural Fasteners Technical Guide

   Structural Fasteners Technical Guide

   In this technical guide you will find general information, characteristic parameters as well as load capacities for C24 solid timber, GL24h glulam, CLT, steel to wood and boards to wood, for our Solid-Drive range of structural fasteners.

  Solid Wood Beregningssoftware til konstruktionsskruer

  Solid Wood er vores seneste web-baserede beregningsværktøj som hjælper rådgivende ingeniører, bygningskonstruktører mm. med at finde og dokumentere den rette befæstigelsesløsning.

  Programmet er nemt at bruge, og gør det lettere at forstå og specificere de rette løsninger, ud fra f.eks. underlagets densitet, materialets karakteristika, korrosionskategori og belastning.

  I 4 simple steps, finder Solid Wood frem til en konkret befæstigelsesløsning som er velegnet til det specifikke projekt. Specifikationerne kan printes ud og bruges som dokumentation.

  • Dokumentation iht. Eurocode 5 (EN 1995-1-1)
  • Hurtigere og nemmere end at håndregne
  • Træ-træ / stål-træ / plade-træ samlinger
  • Programmet danner en PDF-rapport som kan anvendes til dokumentation af projektet.
 2. Kontakt vores specialister på området

  For information vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vores Teknisk Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informationer bestilling af produkter,
  kontakt vores Sales Support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: info@strongtie.dk

Contact

Simpson Strong-Tie Danmark

Simpson Strong-Tie A/S

CVR 65653818
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Danmark